Ben je een kerngebruiker, business consultant/analist, functioneel beheerder, ambassadeur, (adoptie/change) consultant, of trainer? Ben jij de schakel tussen de IT en een organisatie? Geef je vaak uitleg over Office 365 aan collega’s? Ondersteun je veranderingen op de (digitale) werkplek?  
Dan is deze community voor jou! 

Productive Workforce Community is jouw steunpunt bij vragen rondom het toepassen van bedrijfsprocessen, gebruikersondersteuning, trainingen, functionele vragen, platform kansen, adoptie en change management. Binnen de community bevinden zich mensen die dagelijks werkzaam zijn met Office 365.  

De Productive Workforce community is er voor en door diegene die begaan zijn Office 365. De Productive Workforce community richt zich op mensen die met een business en functioneel aspect kijken naar de inzet en gebruik van Office 365. Hierdoor is de Productive Workforce community geschikt voor business – en functioneel consultants maar ook gebruiker, beslissers en adoptie/change consultants binnen organisaties die graag invulling kunnen en willen geven aan de community.  

Belangrijk aandachtspunt voor de Productive Workforce Community 

Techniek en development zijn twee belangrijke aspecten binnen het domein van Office 365. Deze twee aspecten zullen we met de Productive Workforce niet gaan bespreken of aanstippen. Voor techniek en development is reeds een ervaren community, de DIWUG in Nederland en BIWUG in België. Binnen deze user groups wordt kennis gedeeld over techniek en ontwikkeling. Als Productive Workforce community willen we daar complementair aan zijn.   

Waarom zou je je naar de Productive Workforce community avond gaan? 

Aan het einde van de avond verlaat jij de sessie met een “gevulde rugzak” aan kennis. Deze kennis is direct toepasbaar binnen jouw werkveld.  

Wat vragen we van jou? 

Deel jouw kennis en ervaring met de community. Help een ander lid bij vragen of draag bij door het geven van een presentatie, het schrijven van een blog of op een andere manier. 

Jouw organisatie in de spotlights? 

Als community hebben we geen vaste plek waar we sessies en/of meetings kunnen organiseren.  We willen daarom graag jouw organisatie in de spotlights zetten! Wij hosten ons event bij jou in ruil voor exposure.

Contacteer ons voor de mogelijkheden.